MENÚ

Raw Data a El Periódico

Raw Data a El Periódico

És una gran notícia que el treball que realitzem per al sector agroalimentari amb models de predicció i big data cridi l’atenció del Periódico.

En aquest article redactat per Carme Escales ejemplifica els beneficis del big data i el reconeixement facial aplicats al sector agro.

Gràcies a les estacions meteorològiques virtuals i la intel·ligència artificial, és possible obtenir amb una fiabilitat molt alta tant històrics com previsions meteorològiques.

Aquestes dades obtingudes amb estacions meteorològiques combinades amb informació de parcel·lari i dades de collites és la base dels models de predicció.

Per exemple, Juvé i Camps ja sap que fer servir models de predicció en la planificació de verema ajuda a millorar el seu compte de resultats.

Per tant predir la maduració i / o reduir la incertesa en els aforaments en viticultura amb big data ja és una realitat a l’abast de les empreses.

Una altra tecnología que s’esmenta en l’article és l’aplicació del reconeixement facial per al control horari de treballadors i la digitalització de parts de Treball.

Aquesta tecnologia d’identificació biomètrica per al control horari té un gran futur per què supera les prestacions d’altres solucions com l’empremta dactilar.

Encara que sí que és cert que encara estem en la fase inicial de l’aplicació de les tecnologíes big data per donar suport a la decisió en sectors com la viticultura o la fruticultura.

En Raw data entenem que l’adopció d’aquestes solucions anirà de la mà dels casos d’èxit que es creïn dins el sector agroalimentari.

Publicaciones relacionadas

No te pierdas nada.

El blog #1 sobre el futuro de la agricultura

Los medios de referencia hablan de RawData

Accede a los mejores recursos para la inteligencia en agricultura

Digitalízate gracias las ayudas del Programa Kit Digital 

¿Quieres verlo en acción?

Reserva gratis tu demostración con un ingeniero/a agrícola

Blog

El blog #1 sobre el futuro de la agricultura

Noticias y Prensa

Los medios de referencia hablan de RawData

Recursos y contenidos

Accede a los mejores recursos para la inteligencia en agricultura

Kit Digital

Digitalízate gracias las ayudas del Programa Kit Digital y a los fondos europeos