RawData a Fruit Atracttion amb Femac i Acc10

Tabla de contenidos

A RawData, ens complau anunciar la nostra exitosa participació a la Fira Fruit Attraction 2021, un dels esdeveniments més importants del sector agroalimentari a nivell mundial. Aquesta edició va ser especialment significativa per a nosaltres gràcies al suport inestimable d’Acc10, que va ser fonamental per maximitzar la nostra presència i abast durant l’esdeveniment.

 

Innovació i Tecnologia en el Sector Agroalimentari

La Fruit Attraction, celebrada a Madrid, va reunir més de 1.800 empreses de 140 països, oferint un espai únic per presentar innovacions, establir contactes i explorar oportunitats de negoci. RawData va aprofitar aquesta plataforma per mostrar les nostres solucions tecnològiques avançades, dissenyades per transformar el sector agrícola mitjançant l’ús de big data i anàlisi predictiva.

 

La Participació de RawData: Destacant el Futur de l’Agricultura

El nostre estand, impulsat per la col·laboració amb Acc10, va atraure una multitud de visitants interessats en com les nostres tecnologies poden optimitzar la producció agrícola. Vam presentar les nostres darreres eines d’anàlisi de dades, que permeten als agricultors prendre decisions més informades i millorar els seus rendiments de manera sostenible.

 

Algunes de les principals solucions que vam destacar van ser:

 

Plataforma de Monitoratge de Cultius: Ofereix dades en temps real sobre les condicions del sòl i el clima, ajudant els agricultors a reaccionar ràpidament als canvis i optimitzar l’ús de recursos.

Anàlisi de Dades a Gran Escala: Facilita la interpretació de grans volums de dades per identificar patrons i tendències que poden millorar la productivitat agrícola.

Nou Mòdul de Recursos Humans per al Sector Agro: Com a novetat, vam presentar el nostre innovador mòdul de recursos humans dissenyat específicament per a empreses agroalimentàries, que facilita la gestió de personal i millora l’eficiència operativa.

El Paper Crucial d’Acc10

La col·laboració amb Acc10 va ser essencial per al nostre èxit a la fira. Acc10, conegut pel seu suport a la innovació i el desenvolupament empresarial, ens va proporcionar els recursos i la visibilitat necessaris per destacar entre altres expositors. La seva experiència en la promoció d’empreses tecnològiques ens va permetre connectar amb socis estratègics i potencials clients de tot el món.

 

acc10

Resultats i Futur

 

La participació a la Fruit Attraction 2021 va resultar en nombrosos acords comercials i col·laboracions estratègiques. A més, vam rebre valuosos comentaris dels assistents, que ens ajudaran a perfeccionar les nostres solucions i seguir liderant la transformació digital en l’agricultura.

 

A RawData, estem compromesos amb l’avenç tecnològic del sector agrícola i continuarem treballant de la mà d’aliats estratègics com Acc10 per oferir solucions innovadores que beneficiïn agricultors i consumidors per igual.

Gràcies a tots els que ens van visitar al nostre estand i a Acc10 pel seu suport incondicional! Esperem veure’ls novament en futures edicions de la Fira Fruit Attraction.

 

¿Quieres verlo en acción?

Reserva tu demostración con un ingeniero/a agrícola: Gratis y sin ningún compromiso.